All at Once

De zwarte hengst All at Once wist als 2,5 jarige te imponeren op de jaarlijkse hoofdkeuring van hetWestfaalse stamboek waarbij hij benoemd werd tot reserve kampioen. Ook in Nederland viel deze talentvolle hengst op en wist hij de hengstencompetitie van het KWPN in Ermelo royaal te winnen. Tijdens de 70 dagen test in Neustadt (Dosse) werd het karakter beoordeeld met een 9 en ook zijn drie goede gangen vielen op en werden beoordeeld met een 8 voor de stap, 9 voor de draf en een 8,5 voor de galop. Het is een hengst die zich fijn laat bewerken en dat bleek ook uit de cijfers die hij ontving van de gastruiters (9,5 & 9).

All at Once verenigd nagenoeg alle stamvaders van het Nederlandse dressuurpaard in zijn pedigree met Ferro, Flemmingh, Gribaldi, Jazz, Contango, Roemer, Ulft en Amor. Daarnaast zijn zowel zijn moeder Wynona RB als grootmoeder Ravolite uitgebracht in de Lichte Tour. Ook de goedgekeurde KWPN hengst Ebony (v. Painted Black) die succesvol wordt uitgebracht op Lichte tour niveau en het Grand Prix paard Romanoff komen uit dezelfde moederlijn.

Nakomelingen
All at Once maakt veel indruk met zijn nafok doordat hij te boek staat als vader van de nationaal kampioen Jatilinda (mv. Negro) en ook presteren zijn nakomelingen opvallend in de jonge paarden competities. Zo staat hij te boek als vader van zowel de kampioen als de reservekampioen van de Horsefood competitie. Uit de welbekende merrie Darabel (v. Westpoint) bracht All at Once tevens een aangewezen zoon voor het verrichtingsonderzoek van het KWPN.

Behaalde resultaten:
Reservekampioen hengstenkeuring Westfalen
Winnaar hengstencompetie Ermelo als 5 jarige

Goedgekeurd bij: Westfalen, Hannover en aangewezen KWPN

WFFS vrij 

Details

Geslacht
Hengst
Kleur
Zwart
Geboortejaar
2010
Stokmaat
172 cm

Stamboek

Vader
Ampere
Moeder
Wynona RB
Vader van de moeder
Gribaldi
Stamboek + nr
(528003201008565 )